Zaktraining!

Dit is één van de meest doeltreffende manieren om vet kwijt te raken, om je conditie op te bouwen en om spieren te kweken. Tijdens een zaktraining werk je namelijk aan je algehele fitheid. We starten de les met een intensieve warming-up waar vooral je uithoudingsvermogen en kracht wordt getraind. Vervolgens leer je verschillende stoot- en traptechnieken die je ook kunt gebruiken tijdens de kickbokstrainingen. Raak ook gelijk stress en spanning kwijt door je lekker uit te leven op de bokszak. Kom je vaker naar onze bokszaktrainingen zul je al snel merken dat je uithoudingsvermogen verbetert, je conditie toeneemt, je sterker wordt en je lekkerder in je vel zal zitten.

kickboks zaktraining

Ben je geïnteresseerd geraakt? De bokszaktrainingen bij Gym Zwanenburg zijn toegankelijk voor iedereen. Of je nu net begint met kickboksen of al aan wedstrijden meedoet, of je nu jong of oud bent, man of vrouw, het voordeel van de zaktrainingen is dat jij je eigen tempo en niveau bepaalt. Samen met onze gedreven trainers ga jij een uur lang het uiterste uit jezelf halen om de beste versie van jezelf te worden. Schrijf je vandaag nog in!

VEELGESTELDE VRAGEN

  • Wat moet ik meenemen?

Neem sportkleding mee en een handdoek. Bij Gym Zwanenburg is er de mogelijkheid om na de trainingen te douchen. Neem in dat geval ook zelf badspullen mee. Kickboksen doen we op blote voeten. Doe je mee met een proefles? Dan kun je gratis gebruik maken van onze materialen (bokshandschoenen, scheenbeschermers etc.) Uiteindelijk schaffen de meeste mensen hun eigen materiaal aan. Uit hygiënisch oogpunt is dit ook het fijnst. Mocht je zelf vechtsportartikelen aan willen schaffen, dan is dat mogelijk via Gym Zwanenburg. Ook voedingssupplementen kun je via ons bestellen.