personal training.

Voordat je bij ons aan de slag gaat, bepalen we samen met jou een doel. Wil je afvallen, meer spierkracht ontwikkelen of wil je je conditie verbeteren? Op basis van jouw wensen stellen we een schema op waarin de inhoud en duur van het traject beschreven staat. Vervolgens begin je met trainen! Dit kan op verschillende manieren. Bij Gym Zwanenburg kun je namelijk kiezen voor de reguliere small group lessen (trainen in groepsverband), voor personal training (één-op-één, duovorm of samen met een groepje vrienden) of voor een combinatie hiervan. Jouw behoefte staat centraal en alles is mogelijk. Welke vorm je ook kiest, onze trainers zijn altijd gedreven, professioneel en doen er alles aan om jou gemotiveerd te krijgen én te houden!

prive training

Meer energie, meer zelfvertrouwen, meer uit het leven halen?
Word de beste versie van jezelf en kom bij ons trainen!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Bij de start zal een doelstelling worden bepaald en zal een persoonlijk voedingsadvies worden gegeven. wij make een op maat gemaakte trainingsprogramma dat zorgt dat je je doelstellingen behaald. Tussentijds meten zorgt ervoor dat wij jouw persoonlijke resultaten kunnen behalen.

Jeugd personal training

Ook voor de jeugd bieden wij personal training aan! Steeds vaker horen en merken wij dat kinderen na schooltijd bijna niet meer buiten spelen. Het is nog maar alleen de tablet en de spelcomputers die ze bezig houden. Steeds vaker krijgen kinderen last van diabetes. Juist wanneer je jong ben en nog volop in de groei bent. Is het juist  extra belangrijk om je diabetes zo goed mogelijk onder controle te krijgen en te houden, dit doe je door te sporten. Vaak willen ze niet sporten of ze denken er niet goed in te zijn en uitgelachen te worden. Daarom biedt Gym Zwanenburg de uitkomt. Personal training voor jeugd. Hierbij komen ze een uur lang in beweging en helpen we ze juist de zelfvertrouwen te krijgen die nodig is. Zoals vele weten is kick(boksen) een opkomende sport, en juist bij kinderen is kickboksen iets leuks en iets stoers, wat alleen stoere mannen en vrouwen doen. In hun ogen dan natuurlijk, niet wetende dat letterlijk en figuurlijk iedereen van jong tot oud nu tegenwoordig kick(boksen) doet. Bij ons leren ze de technieken waardoor ze er steeds beter in worden. Ook komen er circuit (crossfit) oefeningen van pas. Dit in samenspraak met de ouders. Kies jij ook voor personal training voor je zoon of dochter?

kickboksen