Jeugd kickboks workout is geschikt voor jongens & meisjes!

Opzoek naar een sport voor uw zoon of dochter? Laat ze een een gratis proefles kickboksen proberen bij Gym Zwanenburg! Gym Zwanenburg geeft kickboks lessen en work-outs voor de jeugd en volwassenen. Voor de jeugd worden kickbokslessen gegeven met plezier! In de trainingen leren de kinderen verschillende stoot – en traptechnieken. Daarnaast krijg je een betere conditie door kracht en cardio oefeningen. De lessen zijn intensief maar worden op een uitdagende en speelse manier aangeboden. Het allerbelangrijkste blijft natuurlijk plezier maken! Natuurlijk is kickboksen niet alleen goed voor het lichaam, maar ook mentaal doe je er voordelen mee. De kinderen leren goed hun grenzen aan geven en samen te werken. Ook krijgen ze meer discipline en zelfvertrouwen. De lessen zijn ideaal voor kinderen die meer moeten bewegen, hun energie kwijt moeten, meer zelfvertrouwen nodig hebben of kinderen die gewoon lekker willen sporten!

Zelf ook een uitdagende kickboksles volgen? Bekijk de groepslessen voor volwassenen. of een Zaktraining.

zaktraining kinderen

Proefles
Is kickboksen iets voor jou of voor u kind? Neem contact met ons op voor een gratis proefles. Er zijn altijd goede bokshandschoenen beschikbaar voor de proefles.

Handschoenen en scheenbeschermers kunnen voor de eerste paar lessen geleend worden. Als er besloten wordt door te gaan vragen we je deze zelf aan te schaffen. Wij bieden een mooie set bokshandschoenen en scheenbeschermers aan tegen een scherpe prijs.